Fesztelen előadó légy, ne meztelen

Miért? Azért, hogy elkerüld a legkínosabb megszólalásokat

Sokan hiszik, hogy az emlékezetes és hatásos előadás nem tanulható, erre születni kell. Mi bebizonyítjuk neked, hogy nem így van. Mutasd meg önmagad legjobb verzióját bármilyen előadói helyzetben. Tanulj az itthon legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénertől és szakmai csapatától. Mondanom sem kell, hogy Magyarországon ezt nem kapod meg máshol.

Konferencia-felkészítés

Fesztelen előadó légy, ne meztelen

Konferencia-felkészítés

Miért? Azért, hogy elkerüld a legkínosabb megszólalásokat

Sokan hiszik, hogy az emlékezetes és hatásos előadás nem tanulható, erre születni kell. Mi bebizonyítjuk neked, hogy nem így van. Mutasd meg önmagad legjobb verzióját bármilyen előadói helyzetben. Tanulj az itthon legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénertől és szakmai csapatától. Mondanom sem kell, hogy Magyarországon ezt nem kapod meg máshol.

Konferencia-felkészítés

2 napos prezentációs alaptréning EXTRÁKKAL

Minden előadás, gyakorlat és extra visszahozza a jegyárat

Hozzávalók: 8 fő – 2 nap – maximális lelkesedés. Végeredmény: kulcsrakész tudás, gyakorlatiasan, a végén személyes és részletes értékelő riporttal és visszanézhető videókkal rólad

Alice Hotel 9:00-18:00-ig

1062 Budapest, Andrássy u. 116

Ez a tréning az egyik legnagyobb dobásod… lehet.

Mert a nagyvállalati szféra egy évre előre leköti minden vegyértékünket, de most előre gondolkodva időpontot csempésztünk a naptárunkba a KKV szektor tudásra éhes képviselőinek, mert ez nem megélhetésünk, hanem a küldetésünk!

Így része lehetsz Te is az „ELIT alakulatnak”!

Most te sem maradsz le

Az előadások során elönt majd az a bizsergő érzés, hogy megköszönd nekünk, hogy idejében szóltunk. A második előadásnál már érezni fogod, hogy ma innen nem mész el fejlődés nélkül.

De álljon csak meg a nászmenet…

Előadni, beszélni tanulni?

Azt meg minek?!
Beszélni tudok, amióta az eszemet tudom.

Szuper, de mégis hogyan? Tudod ez olyan, mint amikor korcsolyázni tanulsz: láttál már jeget…

De amikor fellépsz rá, ettől még könnyen elcsúszol. A saját magabiztos hang megtalálása is melós, tenni szükséges érte. Azonban meg tudsz tanulni úgy játszani még a hangoddal is, hogy az minden helyzetben hatásos legyen.

Amikor kiállsz egy közönség elé...

…talán néha úgy érzed

 • kinevethetnek.
 • megszégyenülhetsz.
 • térdre kényszeríthetnek.
 • bent ragadhatnak a magvas gondolataid.

Tudtad, hogy a legtöbb elhangzott előadás, látszólag teljesen rendben van? Látszólag…

Ugyan ott vannak a gondolatok, amit közölni akarnak az előadók, de a tálalásuk abszolút sótlan, erőtlen és unalmas. A beszédtechnikai hibák miatt sokszor pedig követhetetlen is, mert az előadók…

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

De ez nem az Ő hibájuk – és nem is a Te hibád!

Nem született senki Elragadó Előadónak, de azzá válhat. Mégis, mennyi segítséget kaptál eddig ehhez? Hol, miből tanulhattál volna meg jól beszélni?

Az iskolában a magyar órán?

A nehezen érthető retorikai tankönyvekből?

Az elbaltázott pedagógiai kultúrából, amiben felnőttünk?

Égető szükséged van tehát olyan előadástechnikákra, amelyekkel kreatív folyamatokat gyorsítasz fel és bizonyítottan hatékonyabbá teheted az üzenetátadást is.

A közönségednek az előadásod tartalma témája lehet, hogy fontos és szükségük van rá. Amire viszont nincs szükségük: még egy unalmas, rosszul előadott, érthetetlen és követhetetlen előadás a többi 25 mellé, amit egy évben végigszenvednek.

Sikeresen előadni azt jelenti, hogy egyidejűleg képes vagy többféle kompetenciát azonos pillanatban jól használni és megmutatni.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Ha unalmas és „kopott”, csupán száraz infókat tartalmazó beszédeket gyártasz…

… akkor lemarad a közönséged egy fontos gondolatról (pedig érdekelné őket)
… akkor azzal nem tudod eladni a termékedet (pedig vásároltak volna)
nem tudod átadni a fontos üzeneteket (pedig imádnák a témát).

Egyszerűen azért, mert a hangod remegése, gyengesége, monotonitása, az „Ő”-zések, a töltelékszavak, a szemkontaktus hiánya és a téma sótlan tálalása megöli a benned szunnyadó értékeket.

A előadásod mondanivalója csak egy dolog. A legfontosabb az, hogy ezt el is tudd juttatni a hallgatóságodhoz.

Mi ezen a 2 napon abban fogunk segíteni neked lépésről lépésre, hogy ezt hogyan csináld.

Mert ugyan eddig egy tucatnyi, nyílt prezentációs tréninget tartottunk, DE:

Hidd el:

Te is meg tudod csinálni!

sok száz résztvevőnek segítettünk már Fesztelen Előadóvá válni.

Mert a kényelmetlen igazság az, hogy folyamatosan szerepelsz és kommunikálsz minden nap, minden szituációban: a megjelenéseddel, kiállásoddal, tárgyalástechnikáiddal, egy izzasztó prezentáció vagy meeting során az előadásoddal és száraz adatokkal zsúfolt prezentációddal.

Izzasztó feladat előtt állva próbálsz repülőrajtot venni a végeredmény érdekében.

És ilyenkor:

Ezen az alapozó tréningen megmutatjuk, mik azok a lépések, amikkel mindezt elérheted.

Mire kell figyelni egy előadás során? Alapvetően három dologra: az elejére, a végére, és az összes többire a kettő között.

A 2. nap végére fesztelen előadó leszel, nem meztelen

Minden előadónk – akik egy-egy szegmensben a legjobbak – fontos, de orvosolható hibákkal is foglalkoznak. Ha úgy kalkulálsz, hogy minden ilyen baki kiküszöbölése csak egy picit javít majd az előadásod hatékonyságán, akkor elég jó eredményre számíthatsz a 2. nap végére.

Magabiztosan − sőt élvezettel fogsz előadni

Tudni fogod, mit miért teszel, vagy nem teszel. Így lesz emlékezetesebb egy megszólalásod: többé nem untatsz, hanem kapcsolatot teremtesz. Egy jó előadásnak ugyanis 3 lába van: tartalmi, stílusbeli és formai elemei.

Velünk sok lábon fogsz állni:

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Köztük vagy?

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Magabiztos és hatásos előadásra vágyók

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Önfejlesztő vállalkozók

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Fejlődni vágyó értékesítők

Nekem való a tréning?

IGEN, ha

NEM neked való, ha

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Hol kamatoztathatod a tréningen megszerzett tudásodat?

Hozz létre vele…

Mi van, ha…

„De attól félek, én tényleg taníthatatlan vagyok…”

Ebben a témában szinte nincs taníthatatlan ember! Ha megtanultál gyerekként beszélni, akkor meg tudsz tanulni felnőttként hatásosan beszélni. Bármit meg tudsz tanulni, de ha velünk teszed akkor vonat helyet űrhajót adunk, mert gyorsabban jutsz el messzebbre.

„Én a témákban jó vagyok, a beszédem pedig olyan amilyen. Különben is csak az ovisok mennek logopédushoz.”

A témák valóban fontosak, de milyen előadás-és beszédtechnikával fogod azt előadni? Amióta színmű a színmű, azóta vannak logopédusok által tartott képzések felnőtteknek is. A szép beszéd mindig és mindenkor értéket közvetít.

„Én így születtem, nem tudok ellene mit tenni, ez genetika.”

Tudtad? Csak a hangszín öröklődik. Minden mást utánzással, tudatos alakítással jön létre. Minden beszédhiba felnőttként is javítható.

A tudás, amitől könnyedén, tudatosan és élvezettel fogsz előadni

Ezzel a tudással jobban megértheted az ügyfeleid, munkatársaid, könnyebben teremthetsz velük kapcsolatot és eredményesebben kötsz üzleteket, megállapodásokat.

A megszerzett ismeretek által tudni fogod, mitől leszel hatásos. Képes leszel át is adni az üzeneteidet bárkinek, bármikor, bárhol, fesztelenül. Tudni fogod, hogyan kezeld a közönséget és élj velük együtt.

Ennek a tudásnak az élvonalát hozzuk el neked. Ugyanis Előadói Akadémiánk olyan szakértőkből áll, akik egy-egy szegmensben a legjobbak.

A szádban lévő hangszerek karmesterei leszünk. Azt szeretnénk, hogy újra és újra a megizzasztó kihívások helyett szíveket hódító hangos sikereid legyenek.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Hiszed, ha látod? Akkor hadd mutassam meg, kikkel és mivel töltöd majd a napokat.

Dr. Németh Zoltán

Dr.Prezi – ő a tréning motorja.

Minden olyan témával foglalkozik a szakértői stábjával, ami másoknak segít jobbnak lenni, jobb előadóvá válni. A gondolataid Pavarottija.

Az első hazai előadói kézikönyv, az Előadok, tehát vagyok szerzője, ahol az általános szakmai tapasztalatok mellett valódi gyakorlati feladatokat is találsz.

Már több mint 5 retorika klub alapításában volt meghatározó szerepe a Toastmasters keretein belül.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning
Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Kocsis Zsuzsa

Kertész Zsuzsa − MTV1 egykori bemondója − tanítványaként ismert kommunikációs szakember, a nemzetközi Toasmaster szervezet Competent Communicator cím bírtokosa és TEDx előadó.

Dolgozott országos televíziónál újságíróként és szerkesztőként, rádióban hírszerkesztő, hírolvasóként is.

Ruff-Kiss Ágnes

Beszédtréner, a Színház- és Filmművészeti Egyetem beszédtechnika tanára.

Hivatása, hogy segítsen a kommunikációs tartalom megfelelő megszólaltatásában.

Beszédtanárként azt vallja, hogy a beszéd személyiségünk egy része, ezért van jelentősége annak, mennyire hitelesen és pontosan fejezzük ki magunkat.

Fontosnak tartja a beszédképzést, mely hozzájárul a kommunikáció eredményességéhez, miközben alakítja az önismeretet, személyiséget.

T. Bieniek Ildikó

Testbeszéd-fejlesztő, aki egy évtizednyi televíziós műsorvezetés-, illetve modellek mozgáskultúráját fejlesztő képzések vezetését követően döntött egy, a gyakorlati tapasztalatain alapuló új képzésforma kifejlesztéséről. 2014-től egyéni- és csoportos tréningek keretében foglalkozik a nonverbális területekre koncentráló kommunikációs tréningekkel.

Arra törekszik, hogy ügyfelei sikeresebbé váljanak a társas interakciók kezelésében, és hatékonyabban kommunikálják gondolataikat, ötleteiket mások felé. Fontosnak tartja, hogy a testbeszédi eszközök használata hiteles, önazonos formában valósuljon meg, ami visszahat az előadó önbizalmára, így segítve őt új kapcsolatok kiépítésében és énképe pozitív formálásában.

A tréning menetrendje − Tematika

Miután reggel izgatottan keltél fel és kényelmesen megérkeztél, már látni fogod, hogy ez a nap igazán értékes lesz, mert már a bejáratnál kellemesen elcseveghetsz velünk, miközben friss kávé illata terjeng, már vár az előmelegített széked és egy „köszöntőcsomag”…

9 órától pedig senki nem akadályozz meg abban, hogy hatásos előadóvá válj.

1.

nap

felépítése

9:00–12:30 – TARTALOM és STÍLUS

 • Bemelegítés
 • Prezentáció 1.: Hiteles bemutatkozás
  (life-feedback és azonnali páros elemzés)
 • Stílus – A karizmatikus testbeszéd elemei (a bemutatkozások alapján)
 • A jó beszéd elemei (Duarte, Arisztotelész)
 • Egy jó beszéd elemzése (világbajnoki beszéd)
 • Retorikai mérleg (célok és eszközök összhangja)
 • Hogyan legyek érdekes (eszköztár)
 • Hatásos kezdés és zárás
 • A beszéd készítésének legjobb folyamata

12:30–13:15 – Ebédszünet

13:15–18:00 – VIZUALIZÁCIÓ és STÍLUS

 • Prezentáció 2.: Meggyőzés a gyakorlatban
  (life-feedback és azonnali páros elemzés)
 • Vizualizáció a gyakorlatban
 • Hogyan legyen a Powerpoint a barátod
  – Vizuális szabályok (benne mind-mapping)
  – Régi diák elemzése, újak készítése
  – SlideParrot
 • Stílus – A hangod te magad vagy
 • Egerszegi Anna beszédtechnika tréner
 • Beszéd gyakorlatok
 • Zárógyakorlat – Rögtönzés

2.

nap

felépítése

9:00–12:30 – MOTIVÁCIÓS BESZÉD / BEMUTATKOZÁS 2.0

 • Ez előző nap tanulságainak beépítése a gyakorlásokba (egyedi riport elolvasása)
 • Beszédelemzések
 • Történetmesélés, mint eszköz
 • Prezentáció 3.: Motivációs beszéd v. Bemutatkozás 2.0
  (life-feedback és azonnali páros elemzés)
 • Egyedi visszajelzések rotált szempontok alapján, elemzés alapú tanulással
 • Felkészülés a Mesterbeszédre – egyéni tréneri visszajelzéssel

12:30–13:15 – Ebédszünet

13:15–18:00 – MESTERBESZÉD

 • Prezentáció 4.: Mesterbeszéd
  (life-feedback és azonnali páros elemzés)
 • Egyedi visszajelzések rotált szempontok alapján, elemzés alapú tanulással

A két nap folyamán mindenkiről egyedi elemzés készül, melyet a program után pár nappal kiküldünk.

A 2. nap végére...

…kezedben lesz minden tudás ahhoz, hogy képes legyél egy oly mértékben hatásos beszédet elmondani, ami után végre elégedetten, felüdülve, emelkedett hangulatban sétálsz le a színpadról.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Sokféle előadás

Minták, eszközök, elméleti és gyakorlati sablonok, legjobb gyakorlatok a szakma élvonalától.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Gyakorlatias szituációk

Nemcsak beszélünk róla, de csináljuk is.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Egészséges kávészünetek

Mert a tudástól megéhezel.

Dr.Prezi - hiteles és hatásos előadó tréning

Extrák – csak neked – csak ha eljössz!

Mert a fejlődésedhez ez is elengedhetetlen. A fejlődésed pedig számunkra küldetés. Ezért ezt is megkapod ezen a napon:

A jegyek száma ultralimitált: legyél benne a 10 fős csapatban!

2 napos mestertréning 2+2 trénerrel EXTRÁKKAL

Ha sokáig vársz, akkor a tréningről lemaradhatsz. Ha biztosra mennél, akkor most küldd el a jelentkezésed.

Foglald le most a helyed az „Elit alakulatba” a jegyvásárlással!
Prezentációs alaptréning extrákkal

195.000 Forint+ÁFA

Fesztelen előadó

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Mely cégek felsővezetőinek segítettem már jobb előadóvá válni?