Előadói szupersztráda

Számtalan prezentációs képzés létezik itthon, amiből jól meglehet szerezni az alapokat. Utána viszont sokan elbizonytalanodnak, mert már csak egy-egy területen mennének tovább, specializálódnának. Szeretnének humorosabbak lenni, jobban mesélni történetet, vagy jobban kezelni az egyes grafikai programokat.

Erre az igényre válaszként jött létre tavaly a PresentR konferencia, melynek elképesztő sikere után nem volt kérdés, hogy idén is megszervezzük. A képlet már megvolt: keressük meg azokat  specialistákat, akik az előadástechnika egy-egy szegmensében a legjobbak.

Tudtátok hogy?

– Van itthon olyan szakértő, akik kizárólag az előadói lámpaláz kezelésével foglalkozik. Barkó Judit 2004 óta több száz embernek segített a tartós „lázcsillapításban” és könyvet is írt a témáról, AntiIZGULIN címmel.

– Meg lehet tanulni humorosan beszélni. Hajdu Péterhumoros beszéd Európa-bajnok – nagy mestere annak, hogyan legyünk humorosak bármilyen beszéd közben.

– Tudod mennyire beszélsz tisztán? Szoktál „ő”-zni? Erős a hangod? Hadarsz? Egerszegi Anna voice-coach hisz benne, hogy a hangunk is egy hangszer, meg kell tanulnunk be”hangolni” és utána tisztán játszani rajta.

– Szerinted a karizma tanulható? Bolya Imre évek óta tanulmányoz karizmatikus előadókat, hogy azonosíthassa a sikerük titkát. Nézd meg Te magad meddig jutott ebben.

– Képes lehetek arra, hogy 100%-ban jelen legyek az előadásomban? Márky Ádám évek óta oktatja a titkot.

… és még sokan mások lesznek ott  november 27-én a Prezi irodájában, hogy jobbak lehessenek a színpadon.

www.presentr.hu

jegyvásárlás: https://tixa.hu/presentr_konferencia

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel!

Gyakorlatias, azonnal használható prezentációs tippek az e-mail-fiókodba. Kéred?

Blog feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük