Munkatársak – akik végigkísérnek a hatásos előadás izgalmas útján

Minden olyan témával foglalkozunk a szakértői stábommal, ami másoknak segít jobbnak lenni, jobb előadóvá válni.

A beszédtechnikától a lámpalázszelídítésig.

Mert mindenki megérdemli − te is , hogy profin elő tudja adni magát és a benne rejlő óriási értékeket.

Munkatársaimmal együtt segítünk neked, hogy…

…hatást gyakorolhass.
… átadhass egy gondolatmenetet.
…meggyőzhess valakit.
…motiválhass.
…lenyűgözhess egy közönséget.

Kocsis Zsuzsa

 

 • Fejben az egekben szálló sasmadár vagy, csak a fennkölt gondolataidat nem tudod verbalizálni?

 • Szélsőséges a témád, túl szakmai, meglehetősen száraz és ötleted sincs hogyan lehetne a hallgatóság számára is fogyaszthatóvá tenni?

 • Piros kerek szőnyegen – TEDx – szeretnél állni?

  Az első benyomás nagyon fontos, tudod hogyan lehet számodra előnyösen kialakítani, jól használni?

Kocsis Zsuzsa ToastMasters Competent Commicator, tréner, coach, TEDx speaker, Kertész Zsuzsa – MTV1- tanítványaként ismert kommunikációs szakember.

Olyan cégeknek a kommunikációjának fejlesztésében vett részt, mint a BOSCH, GVH, GSK, TESCO, STO, EMMA Egyesület, Yurkov, Schenider, Ariston, NSE Eastern Europe. 2013-tól az Enetha Learningben Business, Networking és Life Coaching tagja. Értékesítési, Networking, kommunikáció és business behaviour tréningek az erősségei.

Amiről beszél, azt meg is éli. Amit megoszt veled, az a része, mert megélte. Elhivatottsága nem csupán egy üres szó, leírva. Ismeri a benned feljövő bizonytalanságokat, kétségeket és a félelmeket is.

Egerszegi Anna

 

 • Szeretnél végre a saját, magabiztos hangodon megszólalni stresszhelyzetben is?

 • A hadarásod, beszédhibád, motyogásod elvonja a témádról a hallgatóság figyelmét?

 • Érdekel, hogyan tudsz a hangoddal pozitív hatást gyakorolni másokra?

Egerszegi Anna voice coach, tréner; a Színház- és Filmművészeti Egyetem beszédtanára.

Multikörnyezetben voice coach, filmek stáblistáján dialogue coach, magántanítványai számára beszédtanár, egyetemi oktatóként logopédus. Azt vallja azonban, hogy nem az elnevezés számít, hanem a tevékenység és a cél: segíteni abban, hogy bárkinek a hangja magabiztosabbá, beszéde érthetőbbé válhasson. Hisz abban, hogy a jól képzett, szép hang hatalmas „varázserővel” bír: ahogy az igényes és ápolt külsőhöz, úgy a kellemes hanghoz is automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak az emberek.

2012 óta tart egyéni és csoportos beszédtechnika tréningeket riportereknek, színészeknek, közép- és felsővezetőknek (T-Systems, IKEA, BOSCH, Tesco, Roche, Suzuki) és mindazoknak, akik használják a hangjukat munkájuk során vagy csak fontos számukra a tiszta, érthető beszéd.

Web www.voicecoach.hu
PresentR youtu.be/v8ZrTAXkAgg
Digitális Akadémia youtu.be/VTV4bNYV5D4

Szűcs Laci

 

 • Hogyan építsd fel a beszédedet az üzenetátadás célját figyelembe véve?

 • Hogyan lehet gyorsan összerakni egy szuper beszédtémát?

 • Hogyan adhatunk magunknak stabil szerkezetet és vázat, hogyan találjuk meg a tartalmunkból a lényeget?

 • A jó tartalom összeállítását, vizualizációját és előadástechnikáját hogyan lehet klasszul és fénysebességgel megtanulni?

Szűcs László, prezentációs tréner, konferencia-felkészítő, beszéd-coach – Retorika világbajnoki szereplő. A PestBeszéd Retorika klub alapítótagja. A szájkarate fekete öves mestere, a metaforák koronázott királya.

Célja, hogy sok értékes, érdekes és élményszerű prezentáció szülessen meg a különböző eseményeken. Hiszi, hogy a jó előadó lelkes.

Ehhez pedig az szükséges, hogy szeressük vagy legalább érdeklődjünk az iránt, amiről beszélünk. Enélkül hiába jó az előadástechnikánk, csak a semmit csomagoljuk be hatásosan. Az igazi flow-élmény a számára az, amikor valaki megtalálja, hogy az értékes gondolatait hogyan adja át élményszerűen.

Nemcsak élőben, hanem weboldalak készítésével az online színpadon is segít az üzeneteid átadásában.

Specialitása és szenvedélye a tartalom összeállítása és a beszédírás.

Udvardi Gabriella

 

Udvardi Gabriella retorika tréner, egyetemi óraadó tanár, nyilvános beszéd és beszédértékelés kategóriákban országos bajnok. Co-Trénerként az Enetha Learning zászlója alatt tevékenykedik, valamint a fiataloknak szóló Retorikai gyerektáboroknak szervezője, ahol felkészíti őket a beszédekre.

„Mondd el és elfelejtem. Tanítsd meg és emlékezni fogok rá. Vonj be és megtanulom.”

T. Bieniek Ildikó

 • Ismerd fel, hogy milyen üzenetet közvetítesz testtartásoddal, mimikáddal és gesztusaiddal.

 • Tanuld meg észlelni a közönségre gyakorolt hatásod, tetten érni az átsuhanó érzelmeket, látni a kimondatlant.

 • Töltsd meg gondolataidat és ötleteidet nonverbális tartalommal − hass az érzésekre!

 • Éld meg és fejezd ki karaktered erősségeit oly módon, hogy bizalmat és szimpátiát ébressz másokban.

T. Bieniek Ildikó – Testbeszéd fejlesztés / Hatásgyakorlat tréningek

Egy évtizednyi televíziós műsorvezetés-, illetve modellek mozgáskultúráját fejlesztő képzések vezetését követően döntött egy, a gyakorlati tapasztalatain alapuló új képzésforma kifejlesztéséről. 2014-től egyéni- és csoportos tréningek keretében foglalkozik a nonverbális területekre koncentráló kommunikációs tréningekkel.

Arra törekszik, hogy ügyfelei sikeresebbé váljanak a társas interakciók kezelésében, és hatékonyabban kommunikálják gondolataikat, ötleteiket mások felé. Fontosnak tartja, hogy a testbeszédi eszközök használata hiteles, önazonos formában valósuljon meg, ami visszahat az előadó önbizalmára, így segítve őt új kapcsolatok kiépítésében és énképe pozitív formálásában.

Csúsz István

 • Hogyan használd a történetmesélés eszközét a prezentációdban?

 • Miért leszel hatásosabb a történetekkel?

 • Tudtad, hogy világ szinten napi 250 millió dollárt költenek el a cégek prezentációkra? (Ez nagyjából 70 milliárd forint) Szerinted ezek közül hány éri el valós célját?

 • Mik a sikeres előadás kulcsfontosságú vizuális szabályai?

Csúsz István dizájner, prezentációtervező, alapítótagja a PreziMagyarul.hu szakértői csoportnak, ami 2015-ben megnyerte a Prezi Design Award-ot 6000 versenyző közül. E mellett 3 évig a Prezi.com Learn&Support csapatában került közelebb a vizuális kommunikáció mesterségéhez.

Hivatása és szenvedélye a vizualizáció. Történetek, érzések vagy akár cégstruktúrák képi megfogalmazása.

A történetmesélés a marketing haladó szintje, a vizuális történetmesélés pedig a mesterfoka. Minden egyes előadáson önmagunk, a projektünk vagy a cégünk sorsa múlik.

Bojti Anna

 

Bojti Anna prezi designer, társasjáték-tervező, a 2015-ben a Prezi Design Award nyertes prezentáció készítője.

Építészként végzett, később grafikát is tanult, de igazi szenvedélye a prezentációkészítés, ahol az építészetből hozott strukturális látásmód kitűnően kombinálható a vizuális gondolkodással és a grafikával. 2013 óta rengeteg céget és magánembert segített az általa készített prezikkel a sikeres előadásban, tenderek megnyerésében. A prezentációkészítés mellett társasjátékot is fejleszt, és 2019-ben egy gyerekkönyve is megjelent.