Munkatársak – akik végigkísérnek a hatásos előadás izgalmas útján

Minden olyan témával foglalkozunk a szakértői stábommal, ami másoknak segít jobbnak lenni, jobb előadóvá válni.

A beszédtechnikától a lámpalázszelídítésig.

Mert mindenki megérdemli − te is , hogy profin elő tudja adni magát és a benne rejlő óriási értékeket.

Munkatársaimmal együtt segítünk neked, hogy…

…hatást gyakorolhass.
… átadhass egy gondolatmenetet.
…meggyőzhess valakit.
…motiválhass.
…lenyűgözhess egy közönséget.

Kocsis Zsuzsa

 

 • Fejben az egekben szálló sasmadár vagy, csak a fennkölt gondolataidat nem tudod verbalizálni?

 • Szélsőséges a témád, túl szakmai, meglehetősen száraz és ötleted sincs hogyan lehetne a hallgatóság számára is fogyaszthatóvá tenni?

 • Piros kerek szőnyegen – TEDx – szeretnél állni?

  Az első benyomás nagyon fontos, tudod hogyan lehet számodra előnyösen kialakítani, jól használni?

Kocsis Zsuzsa ToastMasters Competent Commicator, tréner, coach, TEDx speaker, Kertész Zsuzsa – MTV1- tanítványaként ismert kommunikációs szakember.

Olyan cégeknek a kommunikációjának fejlesztésében vett részt, mint a BOSCH, GVH, GSK, TESCO, STO, EMMA Egyesület, Yurkov, Schenider, Ariston, NSE Eastern Europe. 2013-tól az Enetha Learningben Business, Networking és Life Coaching tagja. Értékesítési, Networking, kommunikáció és business behaviour tréningek az erősségei.

Amiről beszél, azt meg is éli. Amit megoszt veled, az a része, mert megélte. Elhivatottsága nem csupán egy üres szó, leírva. Ismeri a benned feljövő bizonytalanságokat, kétségeket és a félelmeket is.

Ruff-Kiss Ágnes

 • Magabiztosabbá szeretnéd tenni megszólalásod?

 • Úgy érzed, a hangod nem fejezi ki megfelelően a személyiséged?

 • Munkaeszközöd a beszéd, ezért fejleszteni szeretnéd?

Ruff-Kiss Ágnes beszédtréner, a Színház- és Filmművészeti Egyetem beszédtechnika tanára.

Hivatása, hogy segítsen a kommunikációs tartalom megfelelő megszólaltatásában. Beszédtanárként azt vallja, hogy a beszéd személyiségünk egy része, ezért van jelentősége annak, mennyire hitelesen és pontosan fejezzük ki magunkat. Fontosnak tartja a beszédképzést, mely hozzájárul a kommunikáció eredményességéhez, miközben alakítja az önismeretet, személyiséget.

Szűcs Laci

 

 • Hogyan építsd fel a beszédedet az üzenetátadás célját figyelembe véve?


 • Hogyan lehet gyorsan összerakni egy szuper beszédtémát?


 • Hogyan adhatunk magunknak stabil szerkezetet és vázat, hogyan találjuk meg a tartalmunkból a lényeget?


 • A jó tartalom összeállítását, vizualizációját és előadástechnikáját hogyan lehet klasszul és fénysebességgel megtanulni?

Szűcs László, prezentációs tréner, konferencia-felkészítő, beszéd-coach – Retorika világbajnoki szereplő. A PestBeszéd Retorika klub alapítótagja. A szájkarate fekete öves mestere, a metaforák koronázott királya.

Célja, hogy sok értékes, érdekes és élményszerű prezentáció szülessen meg a különböző eseményeken. Hiszi, hogy a jó előadó lelkes.

Ehhez pedig az szükséges, hogy szeressük vagy legalább érdeklődjünk az iránt, amiről beszélünk. Enélkül hiába jó az előadástechnikánk, csak a semmit csomagoljuk be hatásosan. Az igazi flow-élmény a számára az, amikor valaki megtalálja, hogy az értékes gondolatait hogyan adja át élményszerűen.

Nemcsak élőben, hanem weboldalak készítésével az online színpadon is segít az üzeneteid átadásában.

Specialitása és szenvedélye a tartalom összeállítása és a beszédírás.

Szabó Dominika

 • Miben rejlik egy (üzleti) történet ereje?

 • Mit nevezünk storytellingnek, és hogyan hasznosítható a módszertan a különböző üzleti helyzetekben?

 • Hogyan keresd, hol találod, miként dolgozd fel, és hogyan add elő a történetedet, hogy az megfelelő hatást váltsd ki a hallgatóságodból?

 • Mi az az öt történet, amit minden vezetőnek tudnia kell előadni?

Szabó Dominka, tréner, facilitátor, startup mentor, kommuniukációs stratéga, egyetemi óraadó tanár, a Storyndipity alapító facilitátora. A civil kurázsi a katalizátora ezért társadalmi vállalkozások kommunikációs stratégiájának, tervezésével és menedzselésével is foglalkozik.

Nagyon inspirálja egy-egy kiváló, új ötlet, és szeret kezdő vállalkozásokkal is dolgozni. Kihívást és megtisztelő feladatot lát abban, amikor ügyfelei bizalmukkal megtisztelve veszik igénybe a szakmai segítségét, bízzák rá esetenként a legszemélyesebb élményeiket is annak érdekében, hogy abból közös munkával emlékezetes, hiteles, a hallgatóságban bizalmat ébresztő, az üzletfejlesztési, márkaépítési és természetesen kommunikációs célokra használható történet váljon.

Storytelling szakemberként azt vallja, hogy minden élethelyzetnek, pillanatnak, legyen az szakmai vagy privát, saját története van, és szenvedélyesen hisz is a történetek teremtő erejében.

Web: storyndipity.org

 

Udvardi Gabriella

 

Udvardi Gabriella retorika tréner, egyetemi óraadó tanár, nyilvános beszéd és beszédértékelés kategóriákban országos bajnok. Co-Trénerként az Enetha Learning zászlója alatt tevékenykedik, valamint a fiataloknak szóló Retorikai gyerektáboroknak szervezője, ahol felkészíti őket a beszédekre.

„Mondd el és elfelejtem. Tanítsd meg és emlékezni fogok rá. Vonj be és megtanulom.”

T. Bieniek Ildikó

 • Ismerd fel, hogy milyen üzenetet közvetítesz testtartásoddal, mimikáddal és gesztusaiddal.

 • Tanuld meg észlelni a közönségre gyakorolt hatásod, tetten érni az átsuhanó érzelmeket, látni a kimondatlant.

 • Töltsd meg gondolataidat és ötleteidet nonverbális tartalommal − hass az érzésekre!

 • Éld meg és fejezd ki karaktered erősségeit oly módon, hogy bizalmat és szimpátiát ébressz másokban.

T. Bieniek Ildikó – Testbeszéd fejlesztés / Hatásgyakorlat tréningek

Egy évtizednyi televíziós műsorvezetés-, illetve modellek mozgáskultúráját fejlesztő képzések vezetését követően döntött egy, a gyakorlati tapasztalatain alapuló új képzésforma kifejlesztéséről. 2014-től egyéni- és csoportos tréningek keretében foglalkozik a nonverbális területekre koncentráló kommunikációs tréningekkel.

Arra törekszik, hogy ügyfelei sikeresebbé váljanak a társas interakciók kezelésében, és hatékonyabban kommunikálják gondolataikat, ötleteiket mások felé. Fontosnak tartja, hogy a testbeszédi eszközök használata hiteles, önazonos formában valósuljon meg, ami visszahat az előadó önbizalmára, így segítve őt új kapcsolatok kiépítésében és énképe pozitív formálásában.

Csúsz István

 • Hogyan használd a történetmesélés eszközét a prezentációdban?

 • Miért leszel hatásosabb a történetekkel? 


 • Tudtad, hogy világ szinten napi 250 millió dollárt költenek el a cégek prezentációkra? (Ez nagyjából 70 milliárd forint) Szerinted ezek közül hány éri el valós célját?


 • Mik a sikeres előadás kulcsfontosságú vizuális szabályai?

Csúsz István dizájner, prezentációtervező, alapítótagja a PreziMagyarul.hu szakértői csoportnak, ami 2015-ben megnyerte a Prezi Design Award-ot 6000 versenyző közül. E mellett 3 évig a Prezi.com Learn&Support csapatában került közelebb a vizuális kommunikáció mesterségéhez.

Hivatása és szenvedélye a vizualizáció. Történetek, érzések vagy akár cégstruktúrák képi megfogalmazása.

A történetmesélés a marketing haladó szintje, a vizuális történetmesélés pedig a mesterfoka. Minden egyes előadáson önmagunk, a projektünk vagy a cégünk sorsa múlik.

Bojti Anna

 

Bojti Anna prezi designer, társasjáték-tervező, a 2015-ben a Prezi Design Award nyertes prezentáció készítője.

Építészként végzett, később grafikát is tanult, de igazi szenvedélye a prezentációkészítés, ahol az építészetből hozott strukturális látásmód kitűnően kombinálható a vizuális gondolkodással és a grafikával. 2013 óta rengeteg céget és magánembert segített az általa készített prezikkel a sikeres előadásban, tenderek megnyerésében. A prezentációkészítés mellett társasjátékot is fejleszt, és 2019-ben egy gyerekkönyve is megjelent.