Négy évesek lettünk :-)

Gyakran – legalább évente – ünneplünk születésnapokat. Emberekét, barátokét, családtagokét és a facebook lángolása óta, minden közeli s távoli ismerősét.

Születésnapja egy blognak is van. A DrPrezi.com négy évvel ezelőtt 2010. március 18-án lépett a világot jelentő internet szinterére.

Nem tudom, hogyan kell ezt bloghoz méltóan megünnepelni. happy

Azt érzem, hogy ilyenkor illik pár adatot is elmondani a méltatás részeként. Íme hát. Ebben a négy évben ez történt a DrPrezi.com bloggal:

  • 242 cikk született
  • 60.000 látogatója volt a blognak
  • Átlagosan 2:40 percig időztek itt
  • Az olvasók 4%-a Romániából, 2 %-a Szlovákiából, 1%-a USA-ból és Németországból származott.

Na de ennyit az adatokról. Ma a köszönet kapja a nagyobbik katedrát. Köszönet Nektek olvasóknak, hogy kitartottatok, hogy időnként megnyilvánultatok, vagyis érezhettem  a létezéseteket. (nem csak egy statisztikai számként a Google Analytics-ben)

Magamnak csak egy kérdést szeretnék feltenni. 🙂

Mire vagy a legbüszkébb ebből a négy évből?

Arra, hogy a DrPrezi.com blog körülfonta az életemet ebben  négy évben. Sokszor a képzéseimen történtek hatására született egy jó bejegyzés, ami aztán újabb képzést szült, beindítva egy máig is megállíthatatlan körforgást. Aztán valaki megkeresett, hogy – látva a lelkesedésemet – felkérjen a TEDxWoman (http://tedxsomloistwomen.com/) előadóinak fekészítésére, amit idén harmadik alkalommal vállaltam nagy örömmel. Másvalaki halotta, hgy szeretnék egy retorika klubot létrehozni. Ebből született a PestBeszéd Retorika Klub.

Aztán engem is elkapott a start-up láz. Két prezentációs témában is felálltak csapatok, hogy megváltoztathassuk a világot. Remélem sikerülni fog.

Szép napot mindenkinek!

DrPrezi, azaz Dr. Németh Zoltán

 

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel!

Gyakorlatias, azonnal használható prezentációs tippek az e-mail-fiókodba. Kéred?

Blog feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük