Prezentációk készítése
– nyilvános beszéd − mesterkurzusok az alapoktól

Ne csak megértsék az előadásodat, de át is érezzék azt

Előadások készítése az első téglától a kínai nagy falig: prezentációk készítése, nyilvános beszédre való felkészülés otthonról, mégsem egyedül. Szakmai segítséggel, sőt baráti kapcsolatban a többi hallgatóval is. A tudással apró kavicsokat adok a kezedbe, amelyeket a prezentációd és előadásod Himaláján elindítva „lavinává” duzzaszthatsz és letarolhatod az unalom és kételydombocskákat a hallgatóságodban.

Azért, hogy ne egyedül nézz szembe az előadásod izzasztó kihívásával. Képzeld el, hogy az emlékezetes és hatásos előadásod után az óriási tapsvihar morajlásában az őszinte mosolyokat figyeled, …dagadsz a büszkeségtől és teljes lazasággal ülsz le a székedre.

Jó lenne egy technikai mankó, ami megkönnyíti a mindennapjaidat; időt spórol neked; és igazán gazdaggá teszi az életed: intenzív tanulást biztosít akár röpke rendelkezésre álló idő alatt is?

  • Amivel kevesebb energia- és időráfordítás lesz akár egyetlen prezentációs felkészülési munkafolyamat kipipálása.

  • Amivel olyan kényelmi funkciók között valósulhat meg a prezentációkészítés, és előadásra való felkészülés minden fázisa, mely gyorsabbá, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a felkészülést. Otthon, a fotelből, útközben.


  • Amivel néhány kattintás, és az adott képzés hallgatói között találhatod magad. Mobilodon akár „zsebre rakható” képzéssel maratoni izzasztó munkafolyamatok helyett gyors és eredményes felkészülést könyvelhetsz el.

Segítek neked a száraz tényekből érdekes és emlékezetes előadást készíteni. Aki részesévé válik az online tréningjeimnek, a prezentációk születésétől kezdve tanulhatja meg a titkos összetevőket egészen a siker hangos megnyilvánulásáig.

2002 óta tartok prezentációs tréningeket (Alapok, Powerpoint, Prezi, Retorika, Haladó képzések, Humor az üzleti előadásban) olyan nagyvállalatoknak, mint a Mol, Tesco, Bosch, Telekom, McDonald’s. Több mint 1200 tréningnap és 8000 résztvevő után büszke vagyok arra, hogy még mindig belső tűzzel tudok dolgozni.