Prezi.com a gyakorlatban − azért, hogy ne csak megértsék az előadásodat, de át is érezzék azt

Szakértői segítséggel, hogy ne legyen nagyobb bukás az előadásod,
 mint Prezi nélkül kivitelezve

A történeteken keresztül értjük meg a világot és így lehet hatni ránk. Ezért a személyes történetekkel emlékezetesebb lehetsz egy prezentáción is, mint csupán a száraz tényekkel. A Prezi jó választás, ha érzelmekre is kell hatnod, ki kell tűnni a tömegből, vagy használnod kell a meglepetés erejét.
 De csak akkor lesz az, ha jól használod.

Egy innovatív eszköz, amivel bemutathatod az ötleteidet digitálisan és segít abban, hogy a digitális történetmesélés mesterévé válhass?

Igen, ez a Prezi.

Mert a hallgatóságod agya bizonyos típusú 
történetekre összpontosít, a tiéd vajon köztük van?

A befogadott információ 90%-a a szemünkön keresztül érkezik. Az emberek jelentős része vizuális, ezért is imádjuk a képeket, a vizuális ábrákat. Éppen ezért a történetekhez jóval közvetlenebbül tudunk viszonyulni, a mindennapi beszélgetéseid kétharmada is sztorikból áll.

A párbeszédek segítenek „szinkronizálni” az agyunkat egy idegi csatolás nevű folyamat révén. A vizuális információ hatásosabb és könnyebben befogadható a szavaknál. Ezért annyira hatásos a Prezi.

Prezivel statikus tartalmak helyett interaktív tartalmakat készíthetsz. Történeteket mesélhetsz.

Mivel nem tudunk egyszerre olvasni és figyelni is egyben, az üzenetek formája épp annyira befolyásolja, mennyire emlékszünk a tartalmára, mint az előadó előadásmódja. Az interaktív tartalmakkal jelentősen emlékezetesebb lehetsz.

Nem véletlen, hogy a Harvard kutatói szerint a Prezi érdekesebb, meggyőzőbb és hatékonyabb, mint a PowerPoint. Azonban a PREZI nem helyettesíti, csupán kiegészíti a POWERPOINTOT.

Ezért mielőtt úgy esnél neki, mint a hetek óta koplaló egyén a nyitott hűtőnek…

Prezivel is elkövetheted a prezentációgyilkos bűncselekményeket

Prezit használni tudás és rendelkezésre álló elegendő idő nélkül olyan, mint karácsonyi menünek nekiesni 10 perccel a vacsoraidő előtt.

Lelkesedésedet csorbítja, hogy:

   • a világos üzeneteket irreleváns, oda nem illő vizuális elemekkel gyengíted (nem volt túl jó a választásod); 


   • a képeket gyenge minőségben vagy apró méretben jeleníted meg (a hallgatóság a szemüvegéért nyúl, az is hiába);


   • a zavaró, oda nem illő, túlmozgásos, túlpörgős animációkkal “túlanimálás” bűncselekményét követheted el (kicsit túlpörögtél a Prezivel);


   • a közönséged rosszul lesz, és te csak a csukott szemhéjukkal szemezel, mert logika nélküli és túlzott mértékű zoomolásokkal „tengeribetegség vétségét” követed el;


   • a Prezi adott template-jeiből választott megoldásokkal unalmassá válsz, amint az előtted felszólaló már előtte ezt a jokert.

Olyan Prezit készíteni, ami emlékezetes, klassz és jó, jelentősen több idő és olyan készségek vizén való rutinos szörfözést kíván meg, mint a vizuális gondolkodás, látásmód és szerkesztés.

Autót vezetni is oktatóval állsz neki, nem?

A Prezi Magyarul egy hivatalos Prezi Expert csapat. Független szakértőként Prezi tréningre és készítésre specializálódtunk Budapesten.

Abban segítünk, hogy az üzeneted emlékezetesen tudd közvetíteni a Prezi alkalmazás segítségével. Anélkül, hogy elkövetnéd a Prezi-bűncselekményeket.

Legyél Te a rendező és operatőr is egyben 
az emlékezetes prezentációd alatt

Prezivel lehetőséged lesz arra, hogy meggyőzően közvetítsd az üzeneted és felejthetetlen előadást tarts. Segítünk elsajátítani, hogyan prezentáld az ötleteidet, hogyan válj digitális történetmesélővé, akinek sosem felejtik el a történeteit.

A Prezi Magyarul-nál világszinten a legjobb trénerektől tanulhatsz.

   • Az alkalmazást a születése – 2009 – óta aktívan használjuk. 


   • A legfrissebb Prezi szakértői csapatként igyekszünk folyton tanulni, ezért a legújabb tréninganyagokat és metódusokat kaphatod meg tőlünk.

   • Évek óta gyűjtjük a sikereket az üzleti prezentációk terén és napi szinten készítünk ilyeneket megbízásból. 


   • Olyan ügyfelek is igénybe vették a segítségünket, mint Oracle, Bosch, Coca Cola, Siemens, McDonald’s, Volvo, Pepso Co. 


   • Egy dizájner segít téged, aki elkészíti a magával ragadó látványelemeket.

   • Egy prezentációs specialistával biztosra mehetsz: ő tudja mire van szüksége a közönségnek.


   • Egy Prezi specialistával elkerülheted a Prezi-bűncselekményeket: ő kívül-belül ismeri az alkalmazást, annak minden trükkjével.


Tőled pedig megkapjuk a legfontosabb hozzávalót, a Te történeted, amit utána megjelenítünk Preziben.

Mikor lehet szükséged arra, hogy a Preziért nyúlj?

 • Ha nem hajt a tatár: Egy ppt-vel azonos színvonalú Prezi elkészítése 50%-100%-kal több munka. Ezt nem lehet összedobni. 


 • Ha értékesítési szituációkban vagy versenyhelyzetekben vagy: ahol a meggyőzés, a ráhatás elsődleges. Cégprezentáció, termékbemutató, tenderbemutató esetén. 


 • Ha konferenciára készülsz, vagy diploma/TDK/Doktori bemutatása során.


 • Ha fiatal generáció a célcsoport: mert újszerű, interaktív (iskolai óráknál előnyös) 


 • Betonbiztos üzeneted van: Prezivel újragondolhatod az üzeneteidet, és azok kapcsolódásait. Egy ütős vizualizációval pedig máris könnyen kiemelkedhetsz a tömegből.


 • Ha van vizuális ötleted: A „csak szövegek veszélye”, hogy a Prezi könnyen válik pörgős/zoomolós modern kinézetű Powerpointtá.

Tanuld meg!

Csináljuk együtt!

Olvass róla!

 

Akár egy tréningen találkozunk, akár Prezikészítést rendelsz tőlünk, mindig egy erős csapat lesz melletted, hogy elérhesd a céljaid.

 

Többet tudnál meg róla?

Kattints és ismerd meg a jövőbeli emlékezetes prezentációd részleteit.