Dr.Prezi
Minden, amit tudni szeretnél rólam…

vagy inkább magadról?

Hogyan vess véget egy előadás átlagos és tipikus problémáinak?

Képzeld el, hogy az emlékezetes és hatásos előadásod után az óriási tapsvihar morajlásában az őszinte mosolyokat figyeled,
…dagadsz a büszkeségtől és teljes lazasággal lépsz le a színpadról.

Dr. Németh Zoltán – Dr Prezi
Prezentációs tréner, ToastMasters, DTM,
TEDx-előadó, A gondolataid Pavarottija

Ohh, ez nem az a sztori.
A tiéd valahol így festhet most:

 • Reggel még kisimult arccal ébredsz, de az ajtón kilépve az arcod inkább egy trapézt formál, a lámpaláz miatti izzadságtól pedig egyre inkább a ruhacserén gondolkozol.

 • A prezentációd kellős közepén keresed, keresed a figyelmet, de egyre inkább nem találod.

 • Annak ellenére, hogy te vagy a legjobban felkészült az anyagból, élesben a színpadon már korántsem így tűnik.

 • A lámpaláztól és az „Ő”-zésektől, hadarásoktól a közönségben a szemöldökhúzogatás kényszeres tevékenységét váltod ki. Nem értenek.

Pedig mit meg nem adnál:

 • A hangod remegésének, gyengeségének, monotonitásának kontrollálásáért, hogy magabiztosabb legyél.

 • Az „Ő”-zések és a töltelékszavak könnyed elhagyásáért, hogy ne legyen zavaró a beszéded, és érthető lehess.

 • A nonverbális jegyek dekódolásáért a beszédedben, hogy tudd mikor kell változtatni az előadásod menetén.

 • A színpadi viselkedésed tudatos használatáért.

 • Az unalmas tartalmakon, lámpaláz megszűnéséért.

Ehhez égető szükséged van olyan előadástechnikákra, amelyekkel kreatív folyamatokat gyorsítasz fel és bizonyítottan hatékonyabbá teheted az üzenetátadást is. Sikeresen előadni azt jelenti, hogy egyidejűleg képes vagy többféle kompetenciát azonos pillanatban jól használni és megmutatni.

Segítségemmel sok lábon fogsz állni az előadásodra való felkészülésédben is:

 • Megtalálod az üzenetet.

 • Majd az üzeneteidhez, a hallgatósághoz a megfelelő eszközt.

 • Végül stílusban pedig azt a módszertant sajátítod el, hogy hogyan tudod ezt átadni.

Ebben segítek.

Mivel és hogyan segítek neked, hogy emlékezetes, magabiztos és hatásos előadó légy?

Minden olyan témával foglalkozom szakértői stábommal már évek óta, ami másoknak segít jobbnak lenni, jobb előadóvá válni. A gondolataid Pavarottija leszek.

 

 • Az első hazai előadói kézikönyv, az Előadók, tehát vagyok szerzőjeként a könyvben általános szakmai tapasztalatok mellett valódi gyakorlati feladatokkal is segítelek jobb előadóvá válni.

 • Az első magyar nyelvű (Pestbeszéd) és az első üzleti (BBB) Toastmaster klub alapítója, és sok vidéki klub inspirálója.

 • A legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénernek tartanak Magyarországon.

 • 2009 óta vezetek blogot a DrPrezi.hu címen, több száz szakmai cikkel. A blog hívta életre a Prezentációs Büntetőtörvénykönyvet, a leggyakoribb előadói hibák vicces vagy komoly megfogalmazásával.

Prezentációs trénerként és felsővezetői, valamint TEDx coachként segítek, hogy maximálisan adhasd át az üzeneted, ráadásul te is jól érezd magad a színpadon

Mert egy üzenetet megálmodni könnyebb, kiadni önmagadból azonban néha „Lehetetlen küldetésként” tornyosulhat előtted.

A hátrányos előadásmóddal a közönségedet is megfosztod az értéktől, melyet üzeneted és történeted nyújthat nekik. 2002 óta tartok prezentációs tréningeket (Alapok, Powerpoint, Prezi, Retorika, Haladó képzések, Humor az üzleti előadásban) olyan nagyvállalatoknak, mint a Mol, Tesco, Bosch, Telekom, McDonald’s.

Több mint 1200 tréningnap és 8000 résztvevő után büszke vagyok arra, hogy még mindig belső tűzzel tudok dolgozni.

Másik „gyermekem” a blog mellett az első magyar prezentációs szakkonferencia, melyet PresentR néven 2017-ben másodszor szerveztünk meg.

2012 óta vagyok TEDx felkészítő (TEDxWoman, TEDxDebrecen), ez idő alatt több mint 100 előadó felkészítését segítettem.

A piros kerek szőnyegen elhangzott előadásoddal világokat építhetsz fel, inspirálhatod a hallgatóságodat; mert a hatásos beszéd néha akkorát szólhat, mint egy atombomba.
Segítségemmel a TEDX előadásod nemcsak elkápráztatja majd a közönséget, hanem maradandó, hosszan tartó hatást vált ki bennük. És benned is.

TEDx előadóként is megtalálsz

Saját előadásom – melynek végén megkértem a feleségem kezét – benne van a 10 legnépszerűbb hazai TEDx előadásban több mint 67 000-es nézettséggel.

Profi előadóként nemcsak előadok, de Retorika Klubokat is alapítok

2013-ben alapítottam meg az első magyar nyelvű hazai Toastmasters Retorika Klubot, aztán a Budapest Business Branch nevű üzleti klubot, és számos vidéki klub alapítását inspiráltam (Szeged, Debrecen, Veszprém).

Ma egy beszéd, holnap a világ? Mi is ez? A Toastmasters Klub egy önfejlesztő klub, ahol baráti támogatással vetkőzheted le a nyilvános beszédtől való félelmedet. Egy vidám, inspiráló hangulatú időtöltés fejlesztő jellegű visszajelzésekkel.

Ez személyes fejlődési lehetőségként látványos eredményeket szül: a kimondott gondolataid másokat is inspirál. Miközben az önbizalmad csak nő.

Retorikai gyerektábor

2017-től Toastmasterses oktatókkal egyhetes táborokat szervezünk fiataloknak (11-18 évesek), ahol a végén 3-5 perces saját beszédet mondanak a színpadon.

Ezzel a táborral a fiataloknak is lehetséges szórakozva levedleni a lámpalázát és a nehézkes előadási képességet, hogy az évnyitóval bátran nézzenek szembe a tanulmányaik során felmerülő kihívásokkal és az ÉLETNEK.

Prezi.com expert – a Prezi-küldetés, és ami mögötte van

2010-ben alapítottam PreziMagyarul (Drprezi) néven az egyetlen Prezi által is elismert Prezi szakértői csapatot. 2015-ben 6000 preziből mi nyertük a legjobb Prezi díját („Best Prezi Awards”), amit azóta 300 ezren láttak a világon. A Prezimagyarul Magyarország legnagyobb Prezi design és Prezi.com tréning oktatói csapat évi kb. 100 nap tréninggel.

Segítünk elsajátítani, hogyan prezentáld az öleteidet a Prezi segítségével, hogyan válj digitális történetmesélővé, akinek sosem felejtik el a meséit.

Mindemellett alapítótagja vagyok két startupnak

A gyenge diákat eltörlő SlideParrott-nak, mely képes örökre eltüntetni a gyenge, az unalmas, érthetetlen és követhetetlen előadásokat.

Valamint a BrainNect-nek, mely egy Kinect (a Microsoft által fejlesztett speciális mozgásérzékelő eszköz) alapú, akár azonnal visszajelző prezentációs eszköz.

Veled ellentétben el tudja dönteni, hogy vajon jó-e az anyagod vagy sem. Ezáltal te is magabiztosabb leszel.

Kíváncsi vagy az előadásomra?

Az előadásodra való felkészülés valamennyi állomásait és azok kihívásait ismerem. Miben segíthetek?

Nézd meg fent a menüben, azonnali kapcsolatfelvételre pedig itt találsz meg.