Szülinapi Pecha Kucha Night Budapest (vol.26)

Elérkeztünk ahhoz a történelmi pillanathoz, hogy most decemberben immár 5 éve élvezhetjük itthon a Pecha Kucha esteket, melyeken fiatal építészek, tervezők, művészek és alkotók tartanak előadásokat a jól bevált 20×20-as szabály szerint.
Egy előadó 20 képről 20-20 másodpercig beszélhet, ami garantálja a frappáns, lényegre törő, ütős előadásokat. Az ötlet Tokióból indult 2003-ban, az elsőt Budapesten pont öt éve tartották a Kortárs Építészeti Központ mára már legendássá vált, Nefelejcs utcai épületében. A Locsi-Fecsi estek – merthogy japánul ezt jelenti a Pecha Kucha kifejezés – sikerét mi sem bizonyítja jobban mint a tény, hogy ma már világszerte 450 városban rendeznek ilyen esteket.
A kivételes alkalomból vendégül látnak számos korábbi előadót, az előadásokat pedig egy hatalmas szülinapi party követi, ami egyben a Kortárs Építészeti Központ évadzáró bulija. A részvétel kötelező minden Pecha Kucha rajongónak és KÉK szimpatizánsnak! DJ Mesterházy szolgáltatja a zenét hajnalig, lesz szülinapi torta és koccintás a KÉK tagjaival a Pecha Kucha Night Budapest következő izgalmas 5 évére.
Időpont: 2011. december 15. csütörtök, 20.00-04.00
Helyszín: Szikra 1066 Budapest, Teréz krt. 62.
Jegyár: 1500 Ft
.
dr. Z

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel!

Gyakorlatias, azonnal használható prezentációs tippek az e-mail-fiókodba. Kéred?

Blog feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük