Toastmasters-tagság az egyik legjobb befektetés, amit magadba eszközölhetsz

Egy önfejlesztő klub, ahol baráti támogatással vetkőzheted le a nyilvános beszédtől való félelmedet. Egy vidám, inspiráló hangulatú időtöltés fejlesztő jellegű visszajelzésekkel. Ami személyes fejlődési lehetőségként látványos eredményeket szül: a kimondott gondolataid másokat is inspirálnak.

Miközben az önbizalmad csak nő.

 

De mi az a Toastmasters?

A Toastmasters valódi előnyei:

  • Itt mindenki a saját tempójában fejlődik. A tagok támogató közegben fejlesztik előadói és vezetői készségeiket. A program sikerének kulcsa, hogy nincs oktató, csak résztvevők. Egy nagy adag őszinteséggel.

  • A Toastmasters találkozó éppen ezért egy olyan tanulási műhely, ahol a résztvevők nem nyomásnak élik meg az eseményeket, történéseket. Felszabadultak, kockázatok és mellékhatások nélkül.

  • A tagok a gyakorlatban sajátítják el a tudást, minden egyes alkalommal lehetőségük nyílik a beszédre. Így fokozatosan, észrevétlenül válnak profi előadóvá.

  • Őszinte, szakmai és építő visszajelzések segítik a tagok fejlődését. Miközben érdekes, meggyőző, motiváló előadásokat látva rengeteg jó mintát is láthatnak.

Ha épp elég időt töltesz el a klubban, akkor nagy eséllyel 
te sem kerülheted el a következményeket:

  • Azon veszed észre magad, hogy egyre magabiztosabb vagy a baráti társaságokban, ha fel kell szólalni.

  • Önbizalmad mintha szárnyakat kapott volna, a nyuszi-szindrómát levetkőzve egyre inkább felülkerekedsz a félénkségen.

  • A környezeted visszajelzései alapján, „jéé, téged végre meg lehet érteni”. Nemcsak összefüggően és lényegretörően fogalmazol, de ÉRTHETŐEN ÉS HALLHATÓAN beszélsz. Nem harapod el a szavakat, nincsenek töltelékszavak, Ö-zések.

  • Végre képes vagy sikeres prezentációkat tartani, és szót érteni a kollégákkal.

  • Ráléptél a karizmatikus vezetővé válás útjára.

  • Gondolataid választékosan és üzenetközpontúan adod át.

Ő-figyelő, nyelvőr, időmérő…izgalmas szerepek, amik mind a te beszéded sikeréért felelnek a helyszíneken.

A klub életét a tagok szervezik és irányítják – egy baráti társaság, akikre mindig számíthatsz

A Toastmasters világelső a kommunikáció és a vezetés fejlesztésében.
Hogyan csatlakozhatsz?

Egyes helyeken nincs tagsági korlátozás, a klub nyitva áll minden érdekelt fél számára. És vannak, ahol tagsági korlátozások vannak. Vidéken és Pesten egyaránt.

Budapesten ajánlom figyelmedbe a Pestbeszéd Klubot, csütörtökönként találkozik rendszeresen a Kaptár Közösségi Irodában 18:50-20:30 között.

Ha klassz üzleti célú retorika klubot keresel, leginkább az általam alapított Budapest Business Branch Klubot ajánlom, ahol engem is megtalálsz

Ne feledd a szájkarate még nem hivatalos olimpia sportág, de világbajnokságunk már 94 éve van! A nemzetközi Toastmasters közösség egyik budapesti tagja a Budapest Business Branch − avagy röviden csak BBB − , hazánk egyetlen üzleti célú, magyar nyelvű, nyilvános beszéd klubja.

A legjobb hely, hogy remek hangulatú, inspiráló környezetben fejleszd önmagad, és fejlesszük egymás üzleti kommunikációját, nyilvános beszédkészségét.

Látogass el hozzánk minden kötöttség nélkül, hiszen az első két alkalom ingyenes, regisztráció sem szükséges!

Gyere el és légy nagyobb önbizalommal bíró, magabiztosabb, élvezetesebb és sikeresebb előadó, felszólaló, vezető. Akár az üzleti, akár a magánéletben. Egy családias, gyakorlás alapú és a fejlődésedet támogató légkörben megvalósítva.