Hétköznapi fogások II.: fényképek

Ma egy nagyon gyakorlatias ötletről fogok írni, ami az egyik ügyfelemtől származik. A vidéki kolléga feladata, hogy prezentációs oldalról is előkészítse a céges havi meetingeket. Az ötlet a következő. Minden meetinghez készít egy – a város legismertebb részét mutató – képet, havas tájjal, virágzással, napsütéssel, esővel, bármivel. De minden kép azonos szögből készül. Időben nem túl nagy feladat, mert havonta egy kattintás, egy letöltés és egy „kopipészt”, de a prezentáció nyitását nagyon egyedivé teszi. Nem kell keresgélni a képeket, mert azokat az élet, avagy a természet szolgáltatja.

Egyébként érdemes a háttérgondolattal is eljátszadozni egy kicsit. Aki sok képet használ a gyakorlatból tudja, hogy néha nem kis meló találni egy ÉPPEN nekünk megfelelőt. Hát ne keressünk, hanem gyártsunk! 🙂

Mára oda jutottunk a technológiai fejlődésben, hogy egyszerűbb ha magunk készítünk el egy-egy képet, hiszen a minket körülvevő eszközök (telefonok, netbookok, tablet PC-k)  jó része tartalmaz ehhez megoldásokat és a mozgatásuk (másolásuk) is nagyon egyszerűvé vált. Így idő-hatékonyabb lesz a munkánk, nem beszélve a végeredmény egyedi mivoltáról.

Összefoglalva legyetek bátrak és készítsetek saját képeket a prezentációkhoz.

Dr. Z

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel!

Gyakorlatias, azonnal használható prezentációs tippek az e-mail-fiókodba. Kéred?

Blog feliratkozás

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

0 válasz

 1. Üdv,
  az illusztráció buborékokat is Te fotóztad?
  Ez is egy szoftverrel készült?
  Jó volna az oldalunkra ilyen, nagyon
  Rigóczki Csaba
  (www.netgeo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük