Magamról

Miért?

A honlap létrehozását egy láthatatlan belső erő inspirálta, a szenvedélyem. Évek óta azon dolgozom, hogy minél több ember ismerje meg azokat a technikákat, amivel profibb előadóvá válhat. 2009 óta vezetek blogot a DrPrezi.hu címen, több mint 300 szakmai cikkel és sok lelkes olvasóval. A blog hívta életre a Prezentációs Büntetőtörvénykönyvet, a leggyakoribb előadói hibák vicces/komoly megfogalmazásával. A blognak köszönhetem első könyvemet is, mely az “Előadok, tehát vagyok” címet viseli.

Retorika Klubok

2014-ben alapítottam meg az első magyar nyelvű hazai Toastmasters Retorika Klubot, aztán a Budapest Business Branch nevű üzleti klubot, és számos vidéki klub alapítását inspiráltam (Szeged, Debrecen, Veszprém). 2017-től toastmasterses oktatókkal egyhetes táborokat szervezünk fiataloknak (11-18 évesek), ahol a végén 3-5 perces saját beszédet mondanak színpadon.

TEDx coach és előadó

2012 óta vagyok TEDx felkészítő (TEDxWoman, TEDxDebrecen), több mint 100 előadó felkészítését segítettem. Saját előadásom – melynek végén megkértem a feleségem kezét – a 4.-5 legnépszerűbb hazai előadás több mint 45 000-es nézettséggel.

Prezentációs tréner és felsővezetői coach

2002 óta tartok prezentációs tréningeket (Alapok, Powerpoint, Prezi, Retorika, Haladó képzések)olyan nagyvállalatoknak, mint a Mol, Tesco, Bosch, Telekom, McDonald’s. Több mint 1500 tréningnap és 8000 résztvevő után büszke vagyok arra, hogy még mindig belső tűzzel tudok dolgozni.

Másik “gyermekem” a blog mellett az első magyar prezentációs szakkonferencia, melyet PresentR néven 2017-ben másodszor szerveztünk meg.

Prezi.com expert

2010-ben alapítottam PreziMagyarul (Drprezi) néven az egyetlen Prezi által is elismert Prezi szakértői csapatot. 2015-ben 6000 preziből mi nyertük a legjobb Prezi díját („Best Prezi Awards”), amit azóta 300 ezren láttak a világon. A Prezimagyarul Magyarország legnagyobb Prezi design és Prezi.com tréning oktatói csapat évi kb. 100 nap tréninggel

Prezentációs startupok

Alapítótagja vagyok a gyenge slide-okat eltörlő SlideParrot start upnak és a BrainNect- nek, mely egy Kinect (a Microsoft által fejlesztett speci- ális mozgásérzékelő eszköz) alapú, akár azonnal visszajelző prezentációs eszköz.

 

dr. Németh Zoltán
mail: drprezi@drprezi.com
(ha még mélyebben érdekel a téma, akkor írj, mert vannak olyan anyagok, amiket csak privátban tudok megosztani! (pl. prezentációs könyvek pdf-ben :-))