Humorosnak és szórakoztatónak lenni nem luxus, hanem létkérdés

Hogyan találd meg a humor helyét az üzleti előadásokban, (még akkor is, ha te nem vagy humoros ember)? Tanulj az itthon legtöbbet foglalkoztatott prezentációs trénertől és szakmai csapatától. Mert a humor a kommunikációs névjegykártyád lehet, és egyedi hangot kölcsönözhet a legszárazabb témának is.

Humor az üzleti előadásokban
Dr.Prezi Előadói Akadémia

limitált 12 fős haladó tréning
Növeld a produktivitást a cégedben, egyszerűbben és hatékonyabban; legyél vezetőként nagyobb presztízs birtokában a humor segítségével. Beszéld magad emlékezetesebbé bizonyítottan működő humorérzékfejlesztő elméleti és gyakorlati technikákkal, hogy a szavaid hatására az üzeneted a fejekbe égjen. A képzés, ahol a nap végére több azonnal megvalósítható tudást kapsz, mint a legtöbb prezentációs tréningen, és csak évi kétszer mondjuk el.

Így lesz az elaludt hallgatóság helyett 
emlékezetesebb egy megszólalás: többé nem untatsz, hanem kapcsolatot teremtesz.

Nem ma kezdted, már a hátad mögött van néhány képzés és esemény, hogy gondolataid választékosan és üzenetközpontúan adhasd át? Rendszeresen szóban adsz elő és szoktál mások előtt beszélni?
Viszonylag már rutinosabban adod át a legérdekesebb gondolataid, amelyeket ügyesen szavakká formálsz?
Szuper.
Akkor az alapok már megvannak. 
De lehetnél hatásosabb.

 

És ezzel a tréninggel végre a következő szintre léphetsz.

Ez nem egy belépőszintű képzés, amiből te már szúrós tekintettel hiányolod az alapokon túlmutató technikákat. Összeraktunk neked egy elméleti és gyakorlati tudást tartalmazó haladó szintű és különleges tematikájú képzést, amivel gyakorlatiasan, élvezhető módon és gyorsan sajátíthatod el azokat a humorral felitatott beszédtechnikai fogásokat, amelyeket mi is eredményesen használunk.
Mert vezetőként a saját teljesítményed fokozásához, a munkatársak teljesítményének fejlesztéséhez és a csapat összteljesítményének javításához is különböző készségekre van szükséged.
Égető szükséged van tehát olyan előadástechnikákra, amelyekkel kreatív folyamatokat gyorsítasz fel és bizonyítottan hatékonyabbá teheted az üzenetátadást is. Ha gyakran jársz prezentációs képzésekre, akkor ezt sem hagyhatod ki.

Megmutatjuk, hogy milyennek kell lennie szerintünk egy igazán érdekes és emlékezetes humoros beszédnek, ami rögtön magába szippant majd.

Képzeld el azt a büszkeséget, amit egy humorosan elmondott beszéd után érezni fogsz. Végre egy olyan szakmai tréning, ami után úgy állsz fel a székből, hogy nemcsak tanultál, de szórakoztál is. Rengeteg példával érthetővé tesszük neked a legkomplexebb technikákat is.

Nem viccelünk, ezen a napon te is 
humoros előadóvá válhatsz

Végre úgy nevethetsz másokkal együtt, hogy senkit sem bántasz meg.
 Számold fel a kínos poénokat, az olcsó vicceket a nagyvállalati rendezvényeken is; mert, ha nem tudod jól csinálni, fordítva sül el. Mi gyakorlati tippekkel segítünk, hogy ne csak jófejnek gondold magad, de az is lehess.
Mert a derűnek, a jókedvnek üzleti életben, nyilvános beszédben is megvan a helye.
A humor:

 • figyelmet vonz,

 • emlékezetessé tesz,

 • kiemeli a beszédedet a tucatelőadások sablonszövegeiből

Látni fogod, hogy a legnézettebb TED előadások humor per perc száma a legmagasabb, ők is tömve van ezekkel a mintákkal. És működnek.

A tudás, ami a savanyú képpel kommunikáló
 konkurensednek nincs meg

A hatékony értékesítés, hatásos üzenetátadás és produktivitás sokszor túlmutat azokon a technikákon, eszközökön, amiket a saját vállalati képzéseken megtanulhatsz.
A humor szerepe a beszédben egy aktívan kutatott terület.
Kanadában a pénzügyi intézmények között lefolytatott felmérés szerint; azok a csapatok, ahol a menedzser folyamatosan élt a humor eszközével, sokkal jobban teljesítettek, mint a többi csapat.

 

 • A humor jókedvet okoz.

 • A humort használva a problémamegoldó készségünket fejlesztjük.

 • A humor növeli a produktivitást.

 • A humor növeli az optimizmust.

 • A humor csökkenti a stressz, depressziót, szorongást.

 • A humor növeli az együvé tartozás érzését. Mert oxitocint termel, mely biztonságérzetet ad. Így könnyebben megtalálnod a közös pontot a hallgatósággal.

A humor segít sikeresebben átadni az üzeneted, mert pozitívan hat a hosszútávú memóriára. Jobban emlékeznek majd rád, ha humort is használsz az előadásodban.

Ezzel a tudással jobban megértheted az ügyfeleid, munkatársaid; könnyebben teremthetsz velük kapcsolatokat és hatékonyabban kötsz megállapodásokat.

Ennek a tudásnak az élvonalát hozzuk el neked. Ugyanis Előadói Akadémiánk olyan szakértőkből áll, akik egy-egy szegmensben a legjobbak.

De…
az a sok deee…. neked is van belőle pár?

De te nem vagy humoros?

A humorérzék fejleszthető: elmélettel, elemzésekkel. Íronia, túlzás, váratlan fordulat, humoros metafora, szóviccek- ezeket bárki be tudja építeni az előadásába.

 

De a humor ciki; és ki nem humoros annál látszik, ha betanulta?

Lehet félsz a humor használatától az előadás során, nehogy komolytalannak véljenek téged vagy a témádat. Tudtad, hogy a humort még Barack Obama, Elon Mask, a Ted előadók vagy Abraham Lincoln is használta vagy használja?
Ezen a tréning megtanulod, hogyan tudod a humor használni a kommunikációdban még akkor is, ha „te nem vagy humoros ember”.

Évi 100 nap prezentációs tréning tapasztalata egyetlen napba sűrítve, kulcsrakészen, gyakorlatiasan, azonnal megvalósíthatóan. Mert a humor nem standup, nem csupán viccmesélés, és nem egyenlő a bohóckodással.

A humor ütős használatához ismerned kell alaposan a célközönségedet és önazonosnak kell lennie.

 

Oké, de mi van, ha…
„Attól félek, én tényleg reménytelenül humor nélküli egyén vagyok…”

Ez egyszerűen kizárt: a humorérzék fejleszthető. Ebben a témában nincs reménytelen ember. Ez nem a Zene Akadémia vagy a Yeal, ahova tényleg kellenek a speciális adottságok. Megtanulod azokat a módszerek, amelyekkel láthatóvá és emlékezetessé teheted magad.

Ez vár rád, ha eljössz a tréningre

Az évi közel 100 prezentációs napon látjuk, hogy milyen gyorsan át lehet adni azokat a fogásokat, eszközöket, amelyekkel egy előadó egyidejűleg képes többféle kompetenciát azonos pillanatban jól használni és megmutatni.
A képzés után könnyebben fogsz lenyűgözően humorosan beszélni.

 

A képzés lényege az, hogy képes legyél pénzt és elismerést generálni a beszédedből.
A szádban lévő hangszerek Karmesterei leszünk.

Nagyon nehéz leírni azt az érzést, amikor legelőször használod a humort az előadásodban, beszédedben, prezentációdban– és látod, hogy működik.
Ez az érzés az, amikor az eddig visszafogott vezetők egy életre beleszerelmesednek a beszédbe, majd szétfeszíti őket a munkakedv és csillog a szemük.
 

Azt szeretnénk, hogy újra és újra a megizzasztó kihívások helyett szíveket hódító hangos sikereid legyenek.

 

Azaz, ne csak magadban legyél sikeres előadó. Ott legbelül. 
Hanem átélhesd azt az érzést, amit a humorral megszínesített beszéd okoz.
Tudod, ez jóval többről szól, mint egy előadás sikeréről. Egy üzlet megkötéséről. A csapatod hatékonyabb menedzseléséről.
Itt arról van szó, hogy állhatsz egy TEDx színpadon, vagy ülhetsz egy prezentáció kellős közepén és képes vagy mosolyt és szimpátiát csalni az arcokra. Képes vagy olyan beszédeket mondani, ami után büszkén nézed majd a mosolygó embereket, a jókedvű hallgatóságot és nem merülsz a feledés homályába. Mert emlékezetes leszel.
Mi ezt az érzést kínáljuk neked ezen a tréningen.
Még azelőtt feldobhatod az üres megbeszéléseket és prezentációkat, hogy idejük lenne a résztvevőknek az unalomra.

Mit veszítesz azzal, ha a tréning helyett egy aznapi tárgyalást vagy a „munkát” választod?

Azt, hogy emlékezzenek rád.

Ha nem tudod emlékezetes beszéddel kiszolgálni a közönségedet, akkor végignézheted, hogyan hal el az unalom oltárán a beszéded, a kommunikációd.

A tréningen viszont megtanulod, hogyan növeld a produktivitást a cégedben, egyszerűbben és hatékonyabban; hogyan legyél vezetőként nagyobb presztízs birtokában a humor segítségével.

Hogyan beszéld magad emlékezetesebbé bizonyítottan működő humorérzékfejlesztő elméleti és gyakorlati technikákkal, hogy a szavaid hatására az üzeneted a fejekbe égjen.

Előadók

Dr. Németh Zoltán – DrPrezi- ő a tréning motorja

Minden olyan témával foglalkozik a szakértői stábjával, ami másoknak segít jobbnak lenni, ha elő kell adni. A gondolataid Pavarottija.

Az első hazai előadói kézikönyv, Az Előadók, tehát vagyok szerzője; ahol az általános szakmai tapasztalatok mellett valódi gyakorlati feladatokat is találsz. A PestBeszéd Retorika Klub alapító-elnöke.

 • Évi 100 nap prezentációs tréning, eddig 1200, előadásokkal együtt több mint 8000 emberrel a háta mögött.

 • Olyan nagyvállalatok ismerik trénerként, mint Tesco, Telekom, Bosch, Schneider Electric, GSK, Telenor, Vodafone

 • A legtöbbet foglalkoztatott prezentációs tréner itthon.

 • TEDx felkészítő (80 főnek segített eddig sikeresebb TEDx előadást tartani). 
- TEDxWoman, TEDxnagyerdő –

 • Saját TED előadása 51.000 nézőt tud magáénak.

 • A legtöbb trénerrel szemben mindig csapatban dolgozik.

 • Humorának egyik érdekes megnyilvánulása az általa irt Prezentációs Büntetőtörvénykönyv

Szűcs László, tréner

A PestBeszéd Retorika klub alapító tagja. Célja, hogy sok értékes, érdekes és élményszerű prezentációt szülessen meg a különböző eseményeken.

 • A 2016-os Retorikai Világbajnokság európai versenyzője (Washington DC, 2016 augusztus 16-20)


 • A 2016-os Retorikai Európa Bajnokság nyertese (Temesvár, 2016 május)


 • Magyar Retorikai bajnok nemzetközi beszédverseny és humoros beszéd kategóriákban (2013, 2014, 2015, 2016)


 • Retorikai képzései magyar és angol nyelven: MOL, IKEA, VIACOM, GE Magyarország


 • Vezetői beszédcoaching (Amazon, Konsys, EyeWe és egyéni ügyfelek)

Hajdu Péter, tréner – aki miatt a tréningen is jól érzed magad

A Toastmasters International nyilvános beszélő és beszédértékelő Európa-bajnokságán (14 ország legkiválóbb szónokai versengtek a helyezésekért két napon keresztül) angol nyelvű beszédértékelésével az úgynevezett speech evaluation műfajban lett bronzérmes.

 • A PESTBESZÉD retorika klub korábbi elnöke (Pl. TEDx edző – TEDx Nagyerdő, TEDx Benedekhegy)

 • Kompetenciafejlesztési szakember (Metropolitan University Budapesten)

 • Szakérteleme: nyilvános beszéd, interkulturális kommunikáció

 • Olyan magyar és angol nyelvű tréningeken vett részt, mint pl. UNHCR, METU, EVK Főiskola, Budapest Toastmasters, AIESEC, Xi’an Jiatong Egyetem

Sokféle előadás

Minták, eszközök, elméleti és gyakorlati sablonok, legjobb gyakorlatok a szakma élvonalától.

Gyakorlatias szituációk

Nemcsak beszélünk róla, de csináljuk is.

Egészséges kávészünetek

Mert a tudástól megéhezel.

 

„Nekem való a tréning?” – Nem biztos…

Ne gyere, ha…

 • Ha szerinted egy tréningen nyakkendőigazítós módon „illik” tanulni, és tilos jól érezni magad, akkor ez nem a te tréninged. Itt irdatlan mennyiségű mosolyt fogsz ellőni és tengersokat nevetni.

 • Nem akarsz növekedni és fejlődni igazán a beszédtechnikában, mert szerinted az alapok elégségesek. Ha a tanulás helyett inkább ezzel indítasz egy bemutatkozásnál: „nekem ebből felmentésem van: nekem nem megy.

 • Nem érdekel a kommunikáció és a beszéd, sem az abban való fejlődés (de akkor feleslegesen olvasod ezt az oldalt)

 • „Munkát elbliccelő polgári kör tagja” vagy, aki egy tréninget jó ürügynek tart egy napi munka nélküli lógásra.

 • Ha azt se tudod, honnan közelíts a retorikához, vagy egy előadói beszédhez. A tréning tudásanyaga haladószintű, tehát ha minimális alaptudással sem rendelkezel, akkor ez nem a te tréninged. (Vannak alapképzéseink is, ajánlom figyelmedbe.)

Ha igaz rád bármelyik is, akkor inkább ne gyere el, 
mert nem fogod jól érezni magad.

 

Érdemes eljönnöd viszont, ha:

 • KKV-felsővezető vagy, és emberek állnak alattad a ranglétán. Velük pedig kommunikálni és az eredményeiket javítani szükséges: inspirálni, motiválni, vezetni és hatni rájuk.


 • Ha rendszeresen szakmai előadásokon előadóként veszel részt, és szeretnél érdekesebb, nagyobb nyomot hagyó beszédeket mondani. És az emlékezetekbe bevésődni.


 • Ha vezetőként szeretnéd átlátni, hogy a csapatod tagjai mikor adnak elő egy ütős prezentációt, és mikor nem; amikor csupán az előadó és a hallgatóság eljátsszák az Idegenek a vonaton epizódját. 


 • Ügyvezetőként az önfejlesztéssel foglalkozó vállalkozók közé sorolod magad.  Fontos neked a fejlődés. 


 • Szeretnél vezetőként nagyobb presztízsre szert tenni, hatásosabb beszédeket mondani, prezentációkat előadni; és villámtempóban sűrítve megszereznéd a több ezer órányi munkánk rutinját.

Kiknek való ez a tréning?

Eredményorientált

KKV-felsővezetőknek

Önfejlesztő
vállalkozóknak

Trendlovas
előadóknak

Iratkozz fel a várólistára

Amint elérhető lesz a Humor az üzleti előadásokban tréning értesíteni fogunk!

8 + 10 =

Ők már tudják, milyen humoros
trénerek és előadók vagyunk