prezi.com I.: intro

A napokban több munkám is prezi.com-os végkifejlettel zárult (egy 260 fő konferenciamegnyitó és egy 120 fős termékbemutató:-)). Szeretem. Úgy döntöttem indítok egy sorozatot a használatáról, trükkjeiről, a kezdetekről, mert szeretném megkönnyíteni az első lépéseket.

Már korábban is írtam a szoftverről, de nem tudom eleget hangsúlyozni, hogy egy újabb világraszóló hazai fejlesztésről van szó.

A következő prezentáció különlegessége, hogy a szoftver egyik fejlesztője készítette, és a program használatáról szól.

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel!

Gyakorlatias, azonnal használható prezentációs tippek az e-mail-fiókodba. Kéred?

Blog feliratkozás

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

5 válasz

 1. Szerintem is nagyon üdítő a prezi használata ebben a ppt-dominált világban. Ha nem szédül el a hallgatóság a sok ki-be zoomolástól…

  Használgatom én is, és tetszik is a végeredmény általában. Azért azt meg kell jegyezni, hogy a fejlesztők által készített demo preziket nem tudod megcsinálni, mert nincsenek azok az opciók (legalábbis az ingyenes használatnál), amiket használnak. Pl. ebben a fentiben a kézírás.

  Bár jobb mint korábban. Pár hónapja még csak néhány template közül lehetett választani, semmi betűtípus, szín, stb. állítási lehetőség. A közelmúltban tették azt lehetővé, hogy saját magad válaszd meg a színeket.

  Összefoglalva: nagyon jó eszköz, amivel ki lehet tűnni (amíg jobban el nem terjed, gondolom elég soká lesz az), de nincs annyi szabadságod a használatban, mint a profik bemutatóin.

 2. Üdv!

  Ezt az anyagot novemberben készítettük egy TDK-konferenciára. A cél egy magyar nyelvű oktatási segédanyag összeállítása volt a Prezihez és a prezentáláshoz.
  Azóta egy-két dolog változott a Prezin és van, amit az előadásban is másként csinálnánk… Mindenesetre itt megosztom ezt a „nyersanyagot”, aztán lehet, hogy ha lesz időnk, még fejlesztgetjük!

  Remélem hasznos lesz!

  http://prezi.com/jmzsbnu_dffn/prezi-a-dinamikus-prezentacio/

  1. Szia Tamás!

   Ez egy nagyon komoly anyag lett. Láthatóan több napnyi munka. Gratulálok eddig nem láttam ilyen teljes (átgondolt) megközelítést.
   Pár javaslatom van, majd megírom privátban.

   Zoli

 3. ui.: És szívesen fogadom/fogadjuk az építő kritikákat az anyaggal kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük