Steve Jobs, az innováció mestere

A napokban olvastam újra….

Carmin Gallo: Steve Jobs a prezentáció mestere című könyvét. Nem hittem volna, hogy még ennyi újat tud mondani. Második olvasásra tengernyi új elemet fedeztem fel benne, ráadásul sok azóta szerzett tapasztalataimat erősítette meg.

Nagy meglepetésemre a minap egy hasonló kinézetű, de eltérő tartalmú könyvet fedeztem fel a Libriben. Belenéztem. Beleszerettem.

Nem a prezentációkról szól, de Jobsról.

Arról, ami mögötte volt. A mozgatórugóiról. Amiért Jobs olyan sikeres volt.

Sok jó történet, jó módszerek és inspiráló gondolatok. Ezt tudja adni a könyv.

Minden cseppjét élvezem, mert azonnal leképződik bennem a hasznosítható része. Nekem megerősítette a küldetésemet. Tényleg változtatni akarok a vállalati prezentáció-k siralmas állapotán. Már ki is találtam egy egyedülálló módszert. Köszönet érte.

Mindenkinek ajánlom melegen a könyvet.

Z.

p.s.: A hivatalos leírás:

Mire van szükségünk az állandó megújuláshoz és innovációhoz? Mit érhetnénk el megfelelő rálátással és inspirációval az üzleti életben? Milyen magasságokba repülhetne karrierünk, ha Jobs segítené döntéseinket? Mit tenne helyünkben Steve? – Carmine Gallo, Steve Jobs a prezentáció mestere című kiadónknál megjelentet bestseller szerzője, ebben a könyvében az innováció mesterének titkait leplezi le. Hiteles történeteken keresztül, meggyőzően foglalja össze a sikerhez vezető Jobs-féle irányelveket, amelyeket érdemes megfogadnunk. Életműve igazolja, hogy ezek valóban olyan alapelvek, amelyek lángra lobbantják képzeletünk szikráját, fokozzák kreativitásunkat, és bátorítják merész ötleteink megvalósítását. Arra inspirálnak, hogy másképp gondolkodjunk önmagunkról, karrierünkről, cégünkről, vevőinkről, termékeinkről, és rendkívüli energiát adnak ahhoz, hogy megvalósítva önmagunkat megváltoztassuk akár az egész világot.

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel!

Gyakorlatias, azonnal használható prezentációs tippek az e-mail-fiókodba. Kéred?

Blog feliratkozás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük